REFERENTIE
Loket Zwijndrecht afdeling PIE

In het profiel Produceren, Installeren en Energie (PIE) komen installatietechniek, elektrotechniek en metaaltechniek samen in één afdeling.

Dit is het profiel voor leerlingen die technisch zijn aangelegd en het leuk vinden om installaties aan te leggen en graag met machines en gereedschappen werken. Doordat leerlingen 1 dag per week stagelopen bij Matrix, helpt het bedrijf de leerlingen, hun vaardigheden en arbeidsdiscipline te ontwikkelen. De leerlingen die bij Matrix op stage gaan zijn leerlingen PIE van basis en kader niveau.

Loket Zwijndrecht werkt met Matrix omdat:

"Dit is een goed voorbeeld van een duurzame samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. Om aan de beroepsbeeldvorming van de leerlingen te werken is een dergelijke samenwerking onmisbaar. Namens de regio Noordelijke Drechtsteden ook mijn hartelijke dank hiervoor!"
- A.L. de Zwart (Albert)

"Met Matrix is het prettig samenwerken omdat er een goede communicatie is en dat er duidelijke afspraken zijn gemaakt van wat beide partijen van elkaar mogen verwachten. Leerlingen goed begeleidt. Ze krijgen met diverse vakgebieden in de metaal te maken krijgen zoals Lassen, draaien, frezen, cnc verspanen, plaatwerk enz. Nadat ze hun diploma hebben gehaald, bij Matrix kunnen gaan werken en leren (bbl)."
- Arie van Mourik

Kijk voor meer informatie over het Loket Zwijndrecht afdeling PIE op www.loketzwijndrecht.nl.

Flexibiliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn een zeer aantrekkelijke werkgever voor vakspecialisten in de regio. Ik ben dan ook trots op ons team en dat ik daar een mooie rol in mag vervullen is een uitdaging die nooit verveelt.

Bij Matrix werken we met hele gave machines. Dat is niet alleen leuk, het is ook nog eens bijzonder uitdagend. We kunnen zo namelijk de mooiste materialen produceren. En keer op keer anders.

Stuur een e-mail

Contact

Matrix Metaalbewerking BV
Scheepmakersstraat 27
3334 KG  Zwijndrecht

Algemeen/boekhouding:

078 - 303 10 50

Verkoop:

078 - 303 10 51

Werkvoorbereiding/planning:

078 - 303 10 52

Algemeen: info@matmet.nl 
Verkoop: sales@matmet.nl 
Inkoop: purchase@matmet.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Versturen

Op de hoogte blijven? Volg ons!

Metaalunievoorwaarden ©Matrix Metaalbewerking  •  Ontwerp & realisatie: MM

Privacyverklaring  •  Cookieverklaring  •  Wijzig uw cookievoorkeuren