REFERENTIE
ECP

Het vak heeft vier urgente problemen: tekort aan vakmensen, vergrijzing, onvoldoende aansluiting tussen opleiding en praktijk en gebrek aan samenwerking in de regio. In het Expertise Centrum
Precisietechniek (ECP) willen enkele verspanende metaalbedrijven in Zuid-Holland, Koninklijke Metaalunie en OOM die uitdagingen met elkaar aanpakken.

ECP werkt met Matrix omdat:

'"Ik heb Matrix leren kennen als een bedrijf met passie voor metaalbewerking. Het heeft een team van veelal jonge mensen die goed opgeleid en begeleid worden in hun ontwikkeling tot vakmens. Daarnaast staat altijd de deur open en draagt Matrix actief bij aan promotie van het vak en onderwijsontwikkelingen.

Matrix is een van de bedrijven die het Expertise Centrum Precisietechniek hebben opgericht, een vereniging van bedrijven die dezelfde passie voor het vak delen. De koffie is er sterk en je bent er altijd welkom, tot snel."
- Arjan van Wijngaarden - programma manager ECP

Kijk voor meer informatie over ECP op www.ecpzh.nl.

Flexibiliteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij zijn een zeer aantrekkelijke werkgever voor vakspecialisten in de regio. Ik ben dan ook trots op ons team en dat ik daar een mooie rol in mag vervullen is een uitdaging die nooit verveelt.

Bij Matrix werken we met hele gave machines. Dat is niet alleen leuk, het is ook nog eens bijzonder uitdagend. We kunnen zo namelijk de mooiste materialen produceren. En keer op keer anders.

Stuur een e-mail

Contact

Matrix Metaalbewerking BV
Scheepmakersstraat 27
3334 KG  Zwijndrecht

Algemeen/boekhouding:

078 - 303 10 50

Verkoop:

078 - 303 10 51

Werkvoorbereiding/planning:

078 - 303 10 52

Algemeen: info@matmet.nl 
Verkoop: sales@matmet.nl 
Inkoop: purchase@matmet.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Versturen

Op de hoogte blijven? Volg ons!

Metaalunievoorwaarden ©Matrix Metaalbewerking  •  Ontwerp & realisatie: MM

Privacyverklaring  •  Cookieverklaring  •  Wijzig uw cookievoorkeuren