Materiaal & zagen

Zagen is een essentieel onderdeel van ons werk. Als een op zichzelf staande zaagopdracht, maar ook binnen een compleet proces. Dankzij onze eigen zaagafdeling en grote voorraad kunnen we de doorlooptijd van opdrachten verkleinen. Met o.a. twee volautomatische zaagstations werken we snel en tot op de millimeter nauwkeurig.

Onze basisvoorraad dekt het grootste gedeelte van uw dagelijkse behoefte. Denk daarbij aan stafmateriaal, rond, vierkant, zeskant, plat en holstaf. De meest gangbare materiaalsoorten zoals RVS 304 en 316, Duplex, aluminium, messing en brons. Diverse technische kunststoffen zoals POM, PA6, HMPE en PTFE.

Kwaliteiten RVS rondstaf die wij veelal op voorraad hebben zijn h9, f8 en g6.

Goed voorraadbeheer zorgt er voor dat alle uitgangsmaterialen traceerbaar zijn, inclusief chargenummer en materiaalcertificaat. Met ons ERP-systeem signaleren we tijdig welke materialen eventueel besteld moeten worden. Dat komt de doorlooptijd van uw eindproduct ten goede.

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.

We hebben de uitdaging om onze collega's en klanten zo goed mogelijk te bedienen. Met passend zaagwerk vormen wij een onmisbare schakel binnen Matrix. Zo is er geen enkele dag saai.

Stuur een e-mail

Contact

Matrix Metaalbewerking BV
Scheepmakersstraat 27
3334 KG  Zwijndrecht

Algemeen/boekhouding:

078 - 303 10 50

Verkoop:

078 - 303 10 51

Werkvoorbereiding/planning:

078 - 303 10 52

Algemeen: info@matmet.nl 
Verkoop: sales@matmet.nl 
Inkoop: purchase@matmet.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Versturen

Op de hoogte blijven? Volg ons!

Metaalunievoorwaarden ©Matrix Metaalbewerking  •  Ontwerp & realisatie: MM

Privacyverklaring  •  Cookieverklaring  •  Wijzig uw cookievoorkeuren