Wie we zijn

Eén draaibank en een zaagmachine. Zo begon Matrix Metaalbewerking met de verwerking van metaal. Inmiddels is ons machinepark enorm uitgebreid en geïnnoveerd met de laatste technologische ontwikkelingen.                                       

De winst is altijd in het bedrijf geïnvesteerd en dat merken onze klanten aan de diverse doorontwikkelde disciplines. Van CNC frezen & draaien tot lassen, assemblage, montage en de fabricage van frames en constructies.

Nieuw te ontwikkelen en bestaande producten
Heeft u een idee? Wij denken graag met u mee. Wij ontwerpen, berekenen en tekenen alles in 3D/2D wanneer uw product bij ons in productie gaat. Maar we zijn ook uw partner bij het aanpassen, upgraden en innoveren van uw bestaande producten. Alles kan!

Als erkend leerbedrijf trekken we constant vakmensen aan die zich willen (door)ontwikkelen in de metaalbranche. Ook scholen we mensen om voor een vak in de metaalindustrie. We blijven innoveren en dagen onze medewerkers uit om elke dag op het hoogste niveau te presteren. En dat werkt!

     Onze mensen

Onze kwaliteit is alom (h)erkend. En niet voor niets.

Investeren in mensen en machines. Dat is wat we al 20 jaar doen. Zo groeide Matrix van zes naar inmiddels bijna 40 medewerkers. Samen werken we al jaren naar tevredenheid van onze trouwe klanten.

Stuur een e-mail

Contact

Matrix Metaalbewerking BV
Scheepmakersstraat 27
3334 KG  Zwijndrecht

Algemeen/boekhouding:

078 - 303 10 50

Verkoop:

078 - 303 10 51

Werkvoorbereiding/planning:

078 - 303 10 52

Algemeen: info@matmet.nl 
Verkoop: sales@matmet.nl 
Inkoop: purchase@matmet.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Versturen

Op de hoogte blijven? Volg ons!

Metaalunievoorwaarden ©Matrix Metaalbewerking  •  Ontwerp & realisatie: MM

Privacyverklaring  •  Cookieverklaring  •  Wijzig uw cookievoorkeuren