Terug van een indrukwekkende reis

03-06-2024

Onze CNC-draaier Garry van Beek en zijn vrouw waren het al lang van plan: een lange reis met hun gezin naar het Verre Oosten maken. Dat kost tijd en afgelopen najaar deed de gelegenheid zich voor. Met heel veel mooie indrukken op zak, is Garry inmiddels alweer aan de slag als CNC-draaier. Hij vertelt enthousiast over het afgelopen half jaar!

“Deze reis heeft mijn wereldbeeld echt verruimd: de vrijheid die we hebben ervaren en hoe mensen in andere delen van de wereld leven!”

Matrix Metaalbewerking - Garry

Lang gekoesterde wens

Garry: “Het was een geweldige ervaring. We hebben samen met onze dochter van 6 en zoon van 9 oud een lang gekoesterde wens waargemaakt. We zijn van eind oktober tot mei door Sri Lanka, Maleisië, Thailand, Laos, Vietnam, Indonesië en Australië gereisd.”

Spontaan gehouden

“We zijn ongeveer een half jaar van tevoren begonnen met de voorbereidingen”, vertelt Garry. “Er komt natuurlijk veel bij kijken, vooral met kinderen. We hadden enkele vluchten geboekt, naar Sri Lanka en Maleisië, maar verder hebben we het vrij spontaan gehouden. We bleven meestal twee tot drie dagen op één plek voordat we weer verder trokken.”

Breder wereldbeeld

Garry: “De kinderen vonden het geweldig! Natuurlijk misten ze hun vrienden, maar dankzij videobellen konden ze contact houden. Ze hebben enorm veel geleerd en een breder wereldbeeld gekregen. We wisten allemaal wanneer we terug zouden komen, wat hen ook rust gaf.”

Ondersteunend

“Matrix Metaalbewerking was erg ondersteunend”, legt hij uit. “Ze gaven mij onbetaald verlof, en het was fijn te weten dat ik mijn baan zou behouden. Ik kon meteen weer aan de slag toen ik terugkwam. Goed geregeld, want met mijn ervaring in lassen en draaien vind ik het heerlijk dingen te maken en uitdagingen aan te gaan. En zo kan ik weer sparen voor de volgende reis!”

Volgende reis

Het reizen is Garry en zijn gezin goed bevallen, namelijk. Garry: “We hebben nog geen concrete plannen, maar we hebben het er wel al over gehad. Dan gaan we in de richting van midden en Zuid-Amerika. De kinderen willen dat ook graag, maar dan wel iets korter dan de afgelopen reis.”

Warme ontvangst

Garry kreeg een warme ontvangst van zijn collega’s, bij terugkeer. “Dan voelt het goed weer op vertrouwd terrein te zijn. Maar zo’n lange reis kan ik iedereen aanraden. Ieder mens verdient het om de wereld te verkennen. Het verrijkt je leven en je leert zoveel over andere culturen. De kinderen hebben er ook enorm veel van geleerd. Dus als je de kans krijgt: doen!”

Deel dit artikel

Overige berichten

2240137 Matrix Metaalbewerking content 31 01 Overzicht

‘Laten zien dat we produceren, engineeren én ontwerpen!’

01-02-2024

Heeft u vragen over dit artikel? We vertellen u graag meer.

Stuur een e-mail
Footer new

Contact

Matrix Metaalbewerking BV
Scheepmakersstraat 27
3334 KG  Zwijndrecht

Algemeen/boekhouding:

078 - 303 10 50

Verkoop:

078 - 303 10 51

Werkvoorbereiding/planning:

078 - 303 10 52

Algemeen: info@matmet.nl 
Verkoop: sales@matmet.nl 
Inkoop: purchase@matmet.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Op de hoogte blijven? Volg ons!

Metaalunievoorwaarden ©Matrix Metaalbewerking  •  Ontwerp & realisatie: MM

Privacyverklaring  •  Cookieverklaring  •  Wijzig uw cookievoorkeuren