Partners in strakke planken

19-06-2024

Wij zijn partner van Strackk. Joep Melis is de bedenker van de zwevende aluminium wandplanken met een strak design. Samen met zijn echtgenote Annemiek ontwikkelt hij Strackk tot een internationaal merk. Annemiek vertelt over onze intensieve en succesvolle samenwerking!

“Op zoek naar een betrouwbare producent, kwamen we al snel bij Matrix Metaalbewerking uit.”

2240883 Matrix Metaalbewerking content 12 06 Overzicht

Dun en strak design

De zwevende wandplanken van Strackk passen met hun dunne en strakke design in elk interieur. Elke wandplank wordt op maat gemaakt: je kiest zelf diepte, lengte en kleur. Naast de verschillende toepassingen, zijn de planken duurzaam en oersterk. Gemaakt van gerecycled aluminium en geschikt voor zware belasting!

Grote ambities

Annemiek: “Joep heeft de unieke wandplanken tien jaar geleden zelf ontwikkeld. We hebben vanaf het begin een goede relatie met oprichter en eigenaar Jan-Kees Drijver, en general manager Vincent Kwee van Matrix Metaalbewerking gehad. Als start-up met grote ambities was het voor ons belangrijk een partner te vinden die met ons mee wil denken én groeien. Matrix Metaalbewerking ís die partner!”

Flexibiliteit en openheid

 “Hun flexibiliteit en openheid voor feedback over en weer maken het echt een partnerschap”, vervolgt Annemiek. “Jan-Kees en Vincent zijn onze vaste contactpersonen, maar we hebben ook contact met Damian op de werkvloer: hij is direct betrokken bij het produceren van onze producten. We kunnen altijd op hun betrokkenheid en vakbekwaamheid rekenen!”

Overzichtelijk proces

Annemiek: “Een jaar geleden hebben we een ERP-systeem geïmplementeerd, waardoor orders via onze website direct worden doorgestuurd naar Matrix Metaalbewerking. Daar worden de ruwe planken geproduceerd en gecontroleerd. Vervolgens worden ze naar onze coater, Loa DEEGE getransporteerd. Het proces is zeer overzichtelijk. Klantcontact verloopt via Strackk, Matrix Metaalbewerking zorgt voor de productie en afwerking.”

Toekomstplannen

“We willen met behulp van marketing steeds meer zichtbaarheid creëren, ook internationaal. Matrix Metaalbewerking wil met ons meegroeien. Ze staan altijd open voor onze ideeën en geven feedback. Dat is precies wat we nodig hebben om onze ambities waar te maken. We hebben een heel goede band”, besluit Annemiek. “We gaan zelfs eens per jaar samen uit eten. Het is echt een partnerschap, op alle fronten!”

Onze samenwerking met Strackk is een voorbeeld van succesvol partnerschap, waar innovatie, flexibiliteit en vakmanschap centraal staan. Wilt u meer informatie over onze samenwerkingsverbanden en onze technische mogelijkheden? Neem dan contact op.

Deel dit artikel

Overige berichten

2240137 Matrix Metaalbewerking content 31 01 Overzicht

‘Laten zien dat we produceren, engineeren én ontwerpen!’

01-02-2024

Heeft u vragen over dit artikel? We vertellen u graag meer.

Stuur een e-mail
Footer new

Contact

Matrix Metaalbewerking BV
Scheepmakersstraat 27
3334 KG  Zwijndrecht

Algemeen/boekhouding:

078 - 303 10 50

Verkoop:

078 - 303 10 51

Werkvoorbereiding/planning:

078 - 303 10 52

Algemeen: info@matmet.nl 
Verkoop: sales@matmet.nl 
Inkoop: purchase@matmet.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Op de hoogte blijven? Volg ons!

Metaalunievoorwaarden ©Matrix Metaalbewerking  •  Ontwerp & realisatie: MM

Privacyverklaring  •  Cookieverklaring  •  Wijzig uw cookievoorkeuren