Partner in precisietechniek en vakmanschap

10-04-2024

Bij Matrix Metaalbewerking zijn we trots op onze samenwerking met een loyale klantenkring, verspreid over diverse sectoren. Zoals de voedingsmiddelenindustrie, machinebouw, farmaceutische sector, high-end retail, speciale interventievoertuigen, e-voertuigen en offshore.

Waarom kiezen voor Matrix Metaalbewerking?

2240608 Matrix Metaalbewerking content April Overzicht

Passie

Onze passie ligt in het creëren van langdurige, betrouwbare relaties met onze klanten, waarbij we samenwerken aan op maat gemaakte producten die aan al uw specifieke behoeften voldoen.

Diversiteit in productie

Of het nu gaat om enkelstuks zoals prototypes, kleine series van tientallen of grotere series van honderdtallen: ons team staat klaar uw project van concept tot realisatie te brengen.

Expertise in non-ferro materialen

We zijn gespecialiseerd in het verspanen van non-ferro materialen, met een focus op roestvrij staal aangevuld met aluminium en technische kunststoffen. Ons uitgangsmateriaal is altijd op voorraad en traceerbaar. Dat garandeert snelle en betrouwbare levering.

Geavanceerde technologie

Ons machinepark bestaat uit multitaskers, zoals de Mazak Integrex J-200 en J-200 S met Gibas Cobot, een reeks Quaser CNC freesbanken, diverse CNC draaibanken uitgerust met de laatste technologieën. En een verscheidenheid aan andere machines en diensten om aan uw behoeften te voldoen.

One-stop shop

Van las- en assemblagewerk in aluminium, RVS, en staal tot diverse nabehandelingen en eigen transport - wij bieden een complete oplossing onder één dak.

Een team van vakmensen

Met 35 gespecialiseerde vakmensen, garanderen wij uitmuntende kwaliteit én uitstekende levertijden en directe communicatie. Ons team is de drijvende kracht, waarbij elke medewerker zich inzet voor de beste resultaten voor onze klanten.

Meedenken

Bent u op zoek naar een partner die meedenkt en uw project naar een hoger niveau tilt? Voor vragen, aanvragen of meer informatie over onze diensten en hoe we u van dienst kunnen zijn, kunt u contact. We kijken ernaar uit samen met u aan de slag te gaan!

Deel dit artikel

Overige berichten

2240137 Matrix Metaalbewerking content 31 01 Overzicht

‘Laten zien dat we produceren, engineeren én ontwerpen!’

01-02-2024

Heeft u vragen over dit artikel? We vertellen u graag meer.

Stuur een e-mail
Footer new

Contact

Matrix Metaalbewerking BV
Scheepmakersstraat 27
3334 KG  Zwijndrecht

Algemeen/boekhouding:

078 - 303 10 50

Verkoop:

078 - 303 10 51

Werkvoorbereiding/planning:

078 - 303 10 52

Algemeen: info@matmet.nl 
Verkoop: sales@matmet.nl 
Inkoop: purchase@matmet.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Op de hoogte blijven? Volg ons!

Metaalunievoorwaarden ©Matrix Metaalbewerking  •  Ontwerp & realisatie: MM

Privacyverklaring  •  Cookieverklaring  •  Wijzig uw cookievoorkeuren