Daarom kiezen voor Matrix Metaalbewerking!

10-07-2024

Wij zijn we al meer dan twintig jaar dé specialist in het vervaardigen van kleine tot middelgrote fijnmechanische onderdelen. Onze kracht ligt in flexibiliteit en kwaliteit, en wij denken altijd met u mee.

Bovendien zorgen we voor een goede leverbetrouwbaarheid waar onze grote groep vaste klanten veel waarde aan hecht!

2241020 Matrix Metaalbewerking content 03 07 Overzicht

Machines en vakmanschap

Onze vakmensen zijn uiterst bekwaam in het verwerken van roestvrij staal - RVS. Daarnaast bewerken we ook staal en non-ferro materialen, zoals verschillende kunststoffen - POM, Nylon, PTFE, PMMA. Deze kennis zetten we in voor opdrachtgevers uit uiteenlopende sectoren, waaronder de machinebouw, voedingsmiddelenindustrie, scheepvaart, offshore en meet- en regeltechniek.

Korte levertijden

Wij begrijpen het belang van snelle en betrouwbare levering. Met een moderne productiefaciliteit van 1.800 vierkante meter en een hecht team van 35 medewerkers, spelen we snel in op uw wensen. Onze capaciteit varieert van enkelstuks tot seriematige producties, wat ons in staat stelt aan diverse productiebehoeften te voldoen.

Capaciteit en opschaling

Met een dochteronderneming in het Duitse Kaltennordheim, kunnen we eenvoudig opschalen wanneer dat gewenst is. Productie vanuit onze vestiging in Zwijndrecht kan eventueel naar Duitsland worden overgebracht. Daardoor opereren we flexibel en efficiënt.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf investeren we in de toekomst van onze sector. Doorgaans werken we met drie tot vier leerlingen en twee stagiaires. Zo dragen we bij aan de opleiding van de volgende generatie vakmensen.

Kies voor Matrix Metaalbewerking en ervaar de voordelen van onze moderne faciliteiten, korte levertijden en hoge capaciteit. Ons ervaren team staat klaar uw productiebehoeften te realiseren. Met speciale aandacht voor kwaliteit en flexibiliteit!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Kom dan langs of stuur uw aanvraag in naar sales@matmet.nl. We helpen u graag!

Deel dit artikel

Overige berichten

2240137 Matrix Metaalbewerking content 31 01 Overzicht

‘Laten zien dat we produceren, engineeren én ontwerpen!’

01-02-2024

Heeft u vragen over dit artikel? We vertellen u graag meer.

Stuur een e-mail
Footer new

Contact

Matrix Metaalbewerking BV
Scheepmakersstraat 27
3334 KG  Zwijndrecht

Algemeen/boekhouding:

078 - 303 10 50

Verkoop:

078 - 303 10 51

Werkvoorbereiding/planning:

078 - 303 10 52

Algemeen: info@matmet.nl 
Verkoop: sales@matmet.nl 
Inkoop: purchase@matmet.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Op de hoogte blijven? Volg ons!

Metaalunievoorwaarden ©Matrix Metaalbewerking  •  Ontwerp & realisatie: MM

Privacyverklaring  •  Cookieverklaring  •  Wijzig uw cookievoorkeuren